Hoe kan dat gratis?

Een veel gestelde vraag is: hoe kunt u dit gratis aanbieden?
Om u daar een degelijk antwoord op te geven … da’s een ander paar mouwen …
Gratis blijkt voor velen iets wat niet te vertrouwen is of waar tonnen reclame achter zit of iets wat je ‘naderhand’ toch moet betalen.
Niets is minder waar :-) omdat dit project niet gebonden is aan bedrijven en ik van mening ben dat kinderen zich veilig op het internet moeten kunnen bewegen.

favo

De KinderBrowser Kibro is een eerste stapjes browser, die uitermate geschikt is voor kinderen tot 7 jaar of kinderen met een mentale beperking.
Met dit idee ben ik gaan werken aan een programma en 2 websites die ervoor zorgen dat alles vlot kan gedownload/ geüpdatet kan worden.
Uiteraard kost dit hopen met geld … maar het doel … dat is en blijven de kinderen!
Om deze en andere redenen  heb ik besloten om de KinderBrowser Kibro gratis te houden.

Scholen, verenigingen, opvoeders, ouders, grootouders, … … zijn er zich van bewust dat er overal wel wat is op het internet en beginnen stilaan kennis te maken met dit product.
Van de meer dan 4000 e-mails die ik heb verzonden naar scholen, verenigingen, … , hebben 99.55% van deze de mail ontvangen/gelezen en hebben laten weten dat ze dit project wel goed vinden!

Met veel plezier werk ik aan dit project en stuur hier en daar wat bij, om bijna iedere gebruiker tevreden te kunnen stellen.
De positieve reacties die ik ontvang van mama’s, papa’s, kinderen, leerkrachten, ICT’ers, … … zijn mijn drijfveer om het nog beter te willen doen.

En gratis? tja … dat blijft uiteraard :-)
Heeft u de Kinderbrowser Kibro al gebruikt en ben je er tevreden over?
Laat het vooral je familie, vrienden, kennissen, collega’s, school, … …. weten!
UW WOORD is STERKER dan 10 tallen interviews en denk eraan dat het doel: VEILIG INTERNET voor KINDEREN is! 

Bezoek ons ook eens via:   KinderBrowser Kibro Facebook

Geplaatst in Nieuws en Media
Web-design op maat: Wistudat.be